Khas untuk anak2 ibu yang selalu:

Anda sedang mencari solusi yang tepat di sini!

Ibu mana tak gembira bila anak soleh dan cemerlang!

Mujarab! Hanya amal dengan disiplin!

Baca sehingga habis atau terus ke:

Mujarab ke?

Ini pengalaman ibu yang dah mencuba šŸ‘‡šŸ¾

Ramai parents selalu bercerita dan mengadu tentang anak mereka yang...

Memperkenalkan. . .

Excel Hana

Kini dengan versi baru iaitu versi 2, Excel Hana V2

Specialnya Excel Hana ini kerana vitamin ini mengandungi 2 kandungan ajaib dunia iaitu:

Anda boleh google dan youtube untuk tahu lebih lanjut tentang betapa besar dan banyaknya manfaat dua2 bahan ini!

Kami ringkaskan untuk anda, bahan2 ini boleh:-

Kalau anak anda jenis kuat meragam, susah nak berpisah contohnya ke tadika asyik menangis, kami cadangkan anda cuba excel hana 2 botol selama 2 bulan.

Di Formulasikan dari Bahan Semula Jadi

Kurma

Susu Kambing

Ginko Biloba

Moringa Oleifera

Probiotik

Vitamin C

Prebiotik

Siapa yang boleh mengamalkan Excel Hana?

Kanak- kanak ( 2 tahun ke atas )

Pelajar ( 7 - 17 tahun )

Golongan Belia ( 18 tahun ke atas )

Golongan Dewasa ( Ibu mengandung & menyusukan anak )

Excel Hana juga sesuai untuk semua kanak-kanak yang alami masalah ini..

Syukur kerana ramai ibubapa dan anak2 yang sudah dapat MANFAAT dan berpuashati dengan hasilnya

Pelbagai isu/masalah anak telah dapat ibubapa atasi. Kalau tak baik sepenuhnya pun, cukup untuk buat ibubapa lega

Lihat apa kata mereka ?

"Anak adalah kiriman Allah yang paling berharga, jadilah ibu bapa yang bijak dalam menjaganya"

ISTIMEWA untuk anda sahaja !

ORDER SEKARANG dan dapatkan 5 hadiah secara PERCUMA

***Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika anda order di laman web ini sahaja.

PERCUMA

Money Back Guarantee

PERCUMA

Postage Bernilai RM10

Free Postage & COD hanya sah sehingga 31 march 2022 sahaja

0
Unit telah terjual

Boleh COD tau. Barang sampai baru bayar

Buat apa bayar dulu barang pun tatau sampainya bila kan... Jadi COD sahaja, anda pun tak rugi!

**COD khas Semenanjung Malaysia Sahaja

ā€¢ Jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

ā€¢ Anda submit order tanpa perlu buat apa apa bayaran dahulu & diproses oleh pihak kami.

ā€¢ Barang akan sampai dalam 5-7 hari berkerja (kecuali PRE-ORDER) bergantung pada lokasi penerima.

ā€¢ Barang dijamin sampai di depan pintu anda. Sediakan Wang tunai secukupnya.

Jom Grab sementara FREEGIFTS masih ada!

Pakej2 ada di bawah. Tekan butang MERAH untuk ORDER !

PROMO TIMER

Sehingga 11.59pm sahaja!

Trial Set

RM218

RM 125

Best Seller

RM327

RM 194

Super Saver

RM545

RM 314

Family Set

RM690

RM 605

**COD hanya untuk semenanjung m'sia sahaja
***COD ada cas tambahan RM10

100% MONEY BACK GUARANTEE

Jika Produk Ini Tak Berkesan Selepas pengambilan 2 botol dan keatas Kami Akan Pulangkan Duit Anda Tanpa Banyak soal. Namun Kami Sangat Yakin Excel Hana Dapat Membantu Menyelesaikan Masalah Anak-anak Anda. Ini Semua Berdasarkan Testimoni Positif Dari Pengalaman Pelanggan Kami Yang Konsisten Menggunakan Excel Hana Setiap Hari

Soalan lazim

Produk Excel Hana ini diformulasikan sendiri oleh Dato’ Fadzilah Kamsah yang sudah berada selama 12 tahun dalam pasaran. Sudah banyak ibubapa dan pelajar yang dah rasai sendiri keberkesanan Excel Hana ni.

Tiada kesan sampingan sebab semua isi kandungan dalam ni adalah dripada bahan semula jadi. Tiada campuran bahan kimia atau ubat ubatan

Sebotol ada 60 biji, ikut cara penggunaan jika diambil 2 biji sehari, tahan 30 hari. 

Seawal umur 2 tahun hingga org dewasa. Jika yang bawah 2 tahun dah pandai gigit dan kemam tablet pun dah boleh makan

Sebagai makanan tambahan bagi membekal nutrisi yg cukup untuk memastikan kesihatan mental dan fizikal sentiasa dalam keaadan yang baik. Anak kita hanya akan cemerlang apabila mereka sentiasa sihat dan tenang. Mudah belajar, rajin dan lebih mendengar nasihat

Setiap pagi dan malam, ikut keselesaan ibubapa sendiri, sebelum atau selepas makan pun boleh

Proses penghantaran mengambil masa 3-5 hari bekerja (kecuali PRE-ORDER) bergantung pada lokasi penerima

  1. Tekan Butang ā€˜BELI SEKARANGā€™
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ā€˜CONTINUEā€™
  4. Tekan ā€˜PLACE ORDERā€™
  5. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  6. Anda akan terima details tracking Nombor di email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai

Dapatkan sekarang sebelum offer tamat !

UG Worldwide Sdn Bhd (SSM: 1398674 - P)

Email: sales@excelhanamalaysia.com

*PENAFIAN: Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini memberi kesan terbaik berdasarkan banyak testimoni yang kami perolehi dari pelangan yang sudah mengamalkannya. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK Inc.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop